Over ToPerform Smart Solutions

Oprichting ToPerform Smart Solutions

Het idee voor de ontwikkeling van een voorspellende vervuilingsindicator op basis van kunstmatige intelligentie ontstond in 2019, tijdens de werkzaamheden van Fabian Compagner binnen de voedselindustrie. Als rode draad in zijn loopbaan is hij immers altijd op zoek naar methodes om processen te verbeteren. Door zijn ervaring in zowel chemie, petrochemie en de voedselindustrie viel het hem op dat er amper gestuurd wordt op het effect van vervuiling in processen.

Begin 2020 richtte hij ToPerform Smart Solutions officieel op. Zijn ruime ervaring aan de businesskant (zowel in de chemische, olie, gas als voedingsindustrie) gecombineerd met uitgebreide procesinhoudelijke en productkennis, zorgt voor de ultieme basis. Fabian heeft de capaciteit om ons team van experts te verbinden en om tevens verbindingen te maken tussen klanten, kennisinstituten en technologieleveranciers. Een nauwe samenwerking met onze partners is
hierin zeer belangrijk. Door deze verbinding is het mogelijk om alle expertises die bij de ontwikkeling van de Clean Smart Solutions benodigd zijn te clusteren.

Team ToPerform Smart Solutions

Het team van ToPerform Smart Solutions heeft een breed netwerk met als sterke eigenschap dat er veel expertise aanwezig is op het gebied van product- en procestechnologie, modelering en kunstmatige intelligentie. Bovendien hebben alle teamleden ruime ervaring in de industriële automatisering en een breed netwerk aan kennispartners en technologie leveranciers. Gezamenlijk is het mogelijk om de nieuwste theorieën en oplossingen te kunnen integreren naar een werkbare oplossing. Verbinding creëren en kennisdelen is de kracht van onze organisatie.

Onze diepe domeinkennis en brede praktijkervaring zorgen ervoor dat wetenschappelijke ideeën werkelijkheid worden. Door onze compacte organisatie met een sterke focus, zijn wij in staat onze oplossing snel te ontwikkelen. Ons team bestaat uit:

Fabian Compagner CEO en Business Developer ToPerform Smart Solutions

Fabian Compagner
CEO en Business Developer

Naast inhoudelijke ervaring in complexe procesautomatisering, heeft Fabian al meer dan 20 jaar operationele ervaring in zowel de chemische als voedingsindustrie. Fabian is sterk in het leggen van verbanden en bedenken van pragmatische oplossingen.

Kom in contact met Fabian via: fabian.compagner@toperform.nl
06 27 82 37 32
Bezoek zijn LinkedIn profiel

Marcel Doeve Finance ToPerform Smart Solutions

Marcel Doeve
Finance

Als financieel- en organisatieadviseur met ruime ervaring binnen de accountancy ondersteunt Marcel ons waar nodig en draagt hij zorg voor een passende inrichting en verantwoording van onze financiële administratie.

Kom in contact met Marcel via:
Bezoek zijn LinkedIn profiel

Ernst Uijthof Modelling expert ToPerform Smart Solutions

Ernst Uijthof
Modelling expert

Als Chemisch Technoloog met een specialisatie in het modelleren en AI heeft Ernst al meerdere projecten met een digitale achtergrond afgerond. Zijn sterke motivatie om betekenis te geven aan data en opleidingen met betrekking tot Machine Learning maken hem erg waardevol.

Kom in contact met Ernst via:
Bezoek zijn LinkedIn profiel

"Het is ons doel om door focus, samenwerking en groei mogelijkheden te creëren. Door het gebruik van big data en AI kunnen wij proceseigenschappen rondom vervuiling in de toekomst voorspellen, die nu nog niet direct meetbaar zijn."
Fabian Compagner
CEO ToPerform Smart Solutions

Raad van Advies

ToPerform Smart Solutions laat zich in haar eerste fase van ontwikkeling bijstaan door een deskundige Raad van Advies. De Raad van Advies heeft als doel om het team van ToPerform Smart Solutions te adviseren in de te nemen stappen en te wijzen op de zo bekende blinde vlekken binnen een groeiende organisatie.
Onze Raad van Advies bestaat uit:

Olf Boesjes Directeur The Sensor Factory & Izer ToPerform Smart Solutions

Olf Boesjes
Directeur The Sensor Factory & Izer

Heeft een achtergrond in het opzetten van ondernemingen en financieel advies.

Jan Hendrick Vinckers Senior Legal Counsel ToPerform Smart Solutions

Jan Hendrick Vinckers
Senior Legal Counsel

Geeft juridisch advies rondom partnerships en het exploiteren van software licenties.

Maykel Verschueren Researcher bij FrieslandCampina ToPerform Smart Solutions

Maykel Verschueren
Researcher bij FrieslandCampina

Voorziet ons van advies rondom de toepasbaarheid van modellen in de voedselindustrie en integratie met besturingssystemen.

Kom in contact

Heeft u vragen over onze oplossing of komt u graag in contact met één van onze teamleden?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.