Voorkomen van procesvervuiling en minimaliseren van energieverbruik in de industrie

Dit is het doel van ToPerform Smart Solutions. Dit doen we in de (petro)chemische en voedingsindustrie. Samen met de industrie en partners ontwikkelen we Digital Twins. Met deze virtuele procesmodellen verhogen we de productiviteit en verminderen we het energieverbruik zodat de productiekosten sterk dalen.

Duurzaamheid en lagere kosten gaan samen

We ontwikkelen praktische oplossingen vanuit wetenschappelijke inzichten. Onze vernieuwende concepten dragen bij aan een duurzame wereld.

Passie hebben voor innovatieve technologie

We zijn enthousiast om de nieuwste technologieën toe te passen in de industrie. Hiermee boren we nieuwe mogelijkheden aan waarmee we processen beheersen, optimaliseren en verduurzamen.

Gedreven leveren van toegevoegde waarde

We ontwikkelen onderbouwde business cases om het nut en de noodzaak van onze duurzame oplossingen aan te tonen. Het benutten van het besparingspotentieel in de industrie zit in onze genen.

Top prestaties door diepgaande procesoptimalisatie in de industrie, gratis whitepaper

Voorspellende vervuilingsindicator

Het idee voor de ontwikkeling van een voorspellende vervuilingsindicator op basis van kunstmatige intelligentie ontstond in 2019. Dit gebeurde tijdens de werkzaamheden van Fabian Compagner in de voedselindustrie. Als rode draad in zijn loopbaan is hij altijd op zoek naar methodes om productieprocessen te verbeteren. Door zijn ervaring in zowel chemie, petrochemie als de voedselindustrie viel het hem op dat er amper gestuurd wordt op het effect van vervuiling in processen.

Oprichting ToPerform Smart Solutions

Begin 2020 richtte hij ToPerform Smart Solutions officieel op. Zijn ruime ervaring aan de businesskant in de industrie gecombineerd met uitgebreide procesinhoudelijke en productkennis, zorgt voor de ultieme basis. Fabian heeft de capaciteit om ons team van experts te verbinden en om tevens verbindingen te maken tussen klanten, kennisinstituten en technologieleveranciers. Een nauwe samenwerking met onze partners is hierin zeer belangrijk. Door deze verbinding is het mogelijk om alle expertises die bij de ontwikkeling van de Digital Twins en Clean Smart Solutions te bundelen.

Top prestaties door diepgaande procesoptimalisatie door slimme inzet van AI

Ons team

Het team van ToPerform Smart Solutions heeft een breed netwerk met als sterke eigenschap dat er veel expertise aanwezig is op het gebied van product- en procestechnologie, modelering en kunstmatige intelligentie. Bovendien hebben alle teamleden ruime ervaring in de industriële automatisering en een breed netwerk aan kennispartners en technologieleveranciers. Gezamenlijk is het mogelijk om de nieuwste theorieën en oplossingen te integreren naar een werkbare oplossing. Verbinding creëren en kennisdelen is onze kracht. 

Onze diepe domeinkennis en brede praktijkervaring zorgen ervoor dat wetenschappelijke ideeën werkelijkheid worden. Door onze compacte organisatie met een sterke focus, zijn wij in staat onze oplossing snel te ontwikkelen.

Fabian Compagner
CEO en Business Developer

Naast inhoudelijke ervaring in complexe automatisering, heeft Fabian meer dan 20 jaar operationele ervaring in zowel de chemische als voedingsindustrie. Fabian is sterk in het leggen van verbanden en bedenken van pragmatische oplossingen.

Kom in contact met Fabian

Marcel Doeve
Finance

Als financieel- en organisatieadviseur met ruime ervaring binnen de accountancy ondersteunt Marcel ons waar nodig en draagt hij zorg voor een passende inrichting en verantwoording van onze financiële administratie.

Kom in contact met Marcel

Top prestaties door diepgaande procesoptimalisatie

Ernst Uijthof
Modelling Expert

Als Chemisch Technoloog met een specialisatie in het modelleren en AI heeft Ernst meerdere projecten met een digitale achtergrond afgerond. Hij heeft een sterke motivatie om betekenis te geven aan data via Machine Learning.

Kom in contact met Ernst

Raad van Advies

ToPerform Smart Solutions laat zich in haar eerste fase van ontwikkeling bijstaan door een deskundige Raad van Advies. De Raad van Advies heeft als doel om het team van ToPerform Smart Solutions te adviseren in de te nemen stappen en te wijzen op blinde vlekken binnen een groeiende organisatie.

Olf Boesjes
Directeur The Sensor Factory & Izer

Heeft een achtergrond in het opzetten van ondernemingen en financieel advies.

Jan Hendrick Vinckers
Senior Legal Counsel ad interim

Geeft juridisch advies rondom partnerships en het exploiteren van software licenties.

Maykel Verschueren
Researcher bij FrieslandCampina

Voorziet ons van advies rondom de toepasbaarheid van modellen in de voedselindustrie en integratie met besturingssystemen.

Kom in contact

Heb je vragen over onze oplossing of kom je graag in contact met één van onze teamleden?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.